Boyları Kısa Ama Aşkları Çok Büyük

Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Tiyatro Grubu'nun 1 metre 37 santimetre boyundaki "Meraklı"sı Necip Kiriz (34), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yaşayan ve kendinden 17 santimetre kısa olan Güller Akgün (30) ile evlendi.

Eskişehir'de gerçekleşen düğüne gelin ve damadın yakınları ile Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Tiyatro Grubu'nun üyeleri katıldı.

Konukların doyasıya eğlendiği düğünde, çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.
Damat Kiriz, AA muhabirine, KKTC'nin Dipkarpaz kasabasında yaşayan Güller Akgün (30) ile Balıkesir'in Avşa Adası'nda düzenlenen bir etkinlikte tanıştığını anlattı.
Daha sonra birbirlerinin telefon numaralarını aldıklarını belirten Kiriz, internet ortamında da görüşerek evlenme kararını verdiklerini kaydetti.

Kiriz, heyecanlı olduğunu dile getirerek, "Kıbrıs'tan aşkımı buldum, Eskişehir'e gelin ettim. Onu tanıdığıma çok mutluyum, heyecanlıyım. Geçen hafta orada kına gecesi yapıp beraber Türkiye'ye döndük. Allah nasip ederse çocuk düşünüyoruz. İnşallah mutluluğumuz daim olur'' dedi.

Kiriz, gelin ve damatlığı özel diktirdiklerini sözlerine ekledi.
-"Bu duyguyu tarif edemem"
Gelin Güller Akgün ise Necip'i tanıdığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
"Onu sonsuza kadar seveceğim. Allah bizi ayırmasın. Heyecanlıyım, bu duyguyu tarif edemem. 1,5 yılın sonunda evlenmek çok güzel bir duygu. Yavru vatandan ana vatana gelin olmak çok değişik. Uzun yıllar orada yaşadık, buraya gelin olmak değişik bir duygu. Kısmet buymuş. Orada da bir kına gecesi yaptık. Yakınlarımız bizi yalnız bırakmadı. Herkese saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz."
Damadın babası Osman Kiriz de oğlunu evlendirmekten mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Allah'a çok şükür hiçbir sıkıntı yaşanmadı. KKTC'ye gidip kızımızı istedik ve aldık" ifadesini kullandı.
Anne Sevim Kiriz ise çocuklarıyla gurur duyduğuna değinerek, "Oğlum gezmeye gidince tanıştılar. Bize açıkladılar, memnuniyetle karşıladık. Sonra ailesiyle görüştük. Çok güzel bir gelinim var. Gelinim değil, kızım. Türkiye'ye gelin getirdiğim için çok memnunum" diye konuştu.

Gelinin babası Kemal Akgün de "İki gönül bir olunca samanlık seyran olur. İstemeye geldiler, biz de verdik. Allah mesut etsin" dedi.

Kaynak: AA