Ak Parti Kırşehir Milletvekili Çalışkan, Partililerle Bir Araya Geldi

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, partililerle buluştu.

Hac vazifesini yerine getirdikten sonra memleketini ziyaret eden Çalışkan, AK Parti İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi.
Hurma ikram ettiği vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Çalışkan, kendisine gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkür etti.
Kırşehir'de devam eden ve yapılması planlanan sağlık yatırımları hakkında bilgiler veren Çalışkan, şöyle devam etti:
"Projesi tamamlanan Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ek binasının ihalesi yakında gerçekleştirilecek. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü için yeni hizmet binası yapılacak. Yeni 100 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanesi yapılacak. Akçakent'te yeni aile sağlığı merkezi inşaatına başlandı. Akpınar Entegre Hastanesi'nin ihalesi bu yıl gerçekleştirilecek. Boztepe'de Yenidoğanlı Sağlıkevi bu yıl içinde hizmete girecek."
Çiçekdağı Devlet Hastanesinin inşaatına da başlandığını anımsatan Çalışkan, "Kaman Devlet Hastanemizin eski bloklarının yerine yapılacak blokların proje çalışması bitti ve yakında ihalesi yapılacak. Mucur Devlet Hastanemizin nitelikli yatak kapasitesini artırmak için proje çalışmalarımız ise devam ediyor" dedi.

Kaynak: AA