Kdz. Ereğli’de İki Ayrı Kazada 1 Kişi Öldü 5 Kişi Yaralandı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Kdz. Ereğli’de İki Ayrı Kazada 1 Kişi Öldü 5 Kişi Yaralandı

Ereğli’de ilk kaza, Kepez Mahallesi Çetin Emeç Caddesi girişinde meydana geldi. İddiaya göre, Fahri Keskin (26) idaresindeki 67 TD 375 plakalı otomobil yolun karşısına geçmeye çalışan 60 yaşındaki kadına çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen Semiha Argun ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri üzerinden kimliği çıkmayan yaşlı kadını tanıyan kişi bulmadı. Yaşlı kadının kimliği kazadan 4 saat sonra yakınlarının polis merkezine gelmesi ile ortaya çıktı. Kaza yapan sürücü Fahri Keskin Bağlık Polis Karakolu’na götürülerek gözaltına alınırken savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

GENÇLERİN GEZİSİ KEYİFSİZ BİTTİ
Kdz. Ereğli ilçesinde ikinci kaza ise Ereğli-Devrek arası karayolunun Delihakkı Özel İdare Şantiyesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, 17 yaşındaki U.Ü idaresindeki 67 TD 790 plakalı otomobil aynı istikamette seyir eden Yüksel Bulut (34) idaresindeki 01 HF 749 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada 67 TD 790 plakalı otomobilin sürücüsü U.Ü ile aynı araçta bulunan Cihan Yavuz (17), Kerim Karapınar (36) ve 01 HF 749 plakalı otomobilin sürücüsü Yüksel Bulut ile araçta yolcu olarak bulunan Aydoğan Türkoğlu (36) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla ilçedeki devlet ve özel hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA