Tütüncü'den Kaş'a Belediyeler Birliği Daveti

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer’i ziyaret etti.

Tütüncü'den Kaş'a Belediyeler Birliği Daveti

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer’i makamında ziyaret etti. Başkan Tütüncü ziyarette yaptığı konuşmada, Akdeniz Belediyeler Birliği olarak Antalya’nın batısında bulunan belediyelere yönelik ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu kapsamda da Kaş Belediyesi'ni ziyaret ettiklerini söyledi

Kaş Belediyesi’nin başarılı hizmetlerini takdirle karşıladıklarını ve yakından takip ettiklerini ifade eden Başkan Tütüncü, Belediye Başkanı Halil Kocaer’in de yıllardır başkanlık görevini sürdürmesinden dolayı tecrübelerinden faydalanmak istediklerini ve en kısa sürede Kaş Belediyesi’ni de Akdeniz Belediyeler Birliği üyesi olarak görmek istediklerini belirtti.

Başkan Tütüncü, “Kaş Belediyesi ve başkanımızın başarılı çalışmalarını takip ediyoruz. Bu başarılarınızın ve tecrübelerinizin diğer belediyelere de örnek olmasını istiyoruz. Bu konuda sizleri en kısa sürede birliğimizin üyesi olarak görmeyi arzuluyoruz. İnşallah sizler de bu konuda yapacağımız çalışmalarla birliğimizin çalışmalarına katkı sağlarsınız” diye konuştu.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer de, Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’nün ziyaretinden memnuniyet duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaş Belediyesi olarak kendilerinin de birliğin üyesi olma konusunda çalışmalar başlatacaklarını, birlik üyesi olmaktan ve beraber çalışmaktan memnun olacaklarını ifade etti

Kaynak: İHA