İzleyiciden 'İncir Reçeli 2'ye tam not

İlki adeta fenomene dönüşen İncir Reçeli’nin ikincisi de izleyiciden tam not aldı.

İzleyiciden 'İncir Reçeli 2'ye tam not
Halil Sezai Paracıkoğlu ve Şafak Pekdemir'in başrollerini paylaştığı, Aytaç Ağırlar'ın ikincisini kaleme aldığı sevilen aşk hikayesi “İncir Reçeli 2'nin galası Kanyon AVM, Cinemaximum Sinemaları'nda gerçekleşti. İlki adeta fenomene dönüşen İncir Reçeli'nin ikincisi de izleyiciden tam not aldı.

Aşk acısı ile biten ilk filmin devamında da Halil Sezai Paracıkoğlu'nun şarkıları yer alıyor. Devam filmi, aşk acısı ile dolu ve yas tutan kalplere ayna oluyor.

SMOKİNLİ KIRMIZI HALI SERAMONİSİ!

Gece, filmin oyuncuları Halil Sezai, Şafak Pekdemir, Sinan Çalışkanoğlu, Selim Akgül, Tuğba Sarıünal, Ahmet Uz ve filmin senaristi ve yönetmeni Aytaç Ağırlar'ın kırmızı halıdan mekana girişi ile ile başladı. Halil Sezaive Aytaç Ağırlar'ın smokin giydiği galada Şafak Pekdemir de siyah tuvaletiyle göz kamaştırdı.

Her fırsatta heyecanlarını dile getiren ekip filmin sonunda alkışlara boğuldu. Salonda uzun süre ayakta alkışlanan oyuncular uzun süre tebrik yağmuruna tutuldu.

Geceye medya, sanat ve cemiyet dünyasından da bir çok isim katıldı. Demet Akbağ, eşi Zafer Çika ve oğulları Ali Çika, Tarık Ünlüoğlu ve eşi Gülenay Kalkan, Belçim Bilgin, Azra Akın, Ziynet Sali, Sermiyan Midyat, Rezan Denizman, Özden Bora, Nilgün Belgün, İpek Durkal, Şirin Sever, Güven Kıraç, Yosi Mizrahi, Pelin Öztekin, Serra Tokdemir, Betül Demir, Yüksel Aytuğ, Zafer Algöz, Hakan Altun, Umut Kurt, Murat Evgin, Gülgün Çavuşoğlu, Banu Başaran, Neşe Sayles, Ömer ve İpek Faruk Sorak, Caner Alkaya, Kıvanç Baruönü geceye katılan isimler arasındaydı.