Katliam Evi

ABD'de iki çocuğu açlık ve pislikten ölmek üzereyken bulunan kadının evinde kan donduran dehşet ortaya çıktı.

Katliam Evi
ABD cani anne dehşetiyle sarsıldı. Massachusetts eyaletinde geçen ay komşuları tarafından ölmek üzereyken bulunan 2 çocuğun kurtarılmasıyla gelişen olaylarda kan donduran bebek cinayetleri gün yüzüne çıktı. Adli tıp, böceklerin cirit attığı çöp evdeki gardıropta bulunan 3 bebek isketeni inceledi. Bebeklerden en az ikisinin ölü doğmadığı hayattayken açlık ve pisliğe terk edilerek hayatlarına son verildiğini belirledi. Bu bilginin ardından anne Anne Erika Murray (31) adam öldürmek suçuyla mahkemeye sevk edilirken, savcılık kefalet bedelini 5 milyon dolara yükseltti.

4 ÇOCUĞU KOMŞU KURTARDI

Olay 4 çocuğu olan Murray ve sevgilisinin 13 yaşındaki oğlunun 'Kardeşimi susturamıyorum, yardım edin' diyerek komşularına gitmesiyle ortaya çıktı. Komşu 5 aylık ila 13 yaşında 4 çocuğun bulunduğu eve gittiğinde 3 yaşındaki çocuğun günlerdir değişmemiş bir bezle çıplak baygın halde gördü. Ağabeyinin yardım istediği 5 aylık bebek ise açlıktan ölmek üzereydi. Komşu bebek ve çocukları evine götürüp hemen polise haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler 4 çocuğu koruma altına alırken, bebek ve 3 yaşındaki çocuğu hastaneye kaldırdılar. Çocukların anne ve babasının ölüme terk ettiği 2 çocuğun doğum kağıdı bulunmadığı belirlendi.

Evde yapılan incelemede karton kutu ve poşete atılmış 3 bebek cesedi bulan ekipler cesetlerin incelenmesi için adli tıbba gönderdiler. DNA raporları açlık ve enfeksiyondan ölen bebeklerin çiftin öz evlatları olduğunu da kanıtladı.

Katliam Evi