İdris Naim Şahin: Paralelcileri alınlarından öpüyorum

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin katıldığı bir panelde paralel yapıyı öve öve bitiremedi.

İdris Naim Şahin: Paralelcileri alınlarından öpüyorum
Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanlığı tarafından Fatih'te düzenlenen 'Çözüm Süreci mi, Bölünme Süreci mi ?' başlıklı panele konuşmacı olarak katılan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, devletin terör destekçileri ile müzakere masasına oturtulduğunu iddia etti. Şahin, 'Yıllardır öldüren bir caniler teşkilatı ile kravatlılarına aldanıp masa müzakeresi açmak kadar gerizekalılık olamaz herhalde devlet yönetiminde' dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de dinleyiciler arasında yer aldığı topluluğa konuşan Şahin, hayatı güvenli ve huzurlu kılmanın tek yolunun devlete sahip olmaktan geçtiğini söyledi. Şahin, 'Bence insanlığın en büyük keşfi devlettir. Terör örgütüyle masaya oturulmaz, terör örgütü masanın önüne gelir sadece.' diye konuştu.

'PARALEL YAPIYI ALINLARINDAN ÖPÜYORUM'

'Paralel' kelimesinin kötü anlam ifade etmediğini da belirten Şahin,

'Paralel, hükümet ile çatışmayandır. İşte burası da bir paralel topluluk; devleti, vatanı konuşuyoruz. Herkes paraleldir. Paralel olmayan, devletiyle çatışandır. Paralel yapı dedikleri darbe yapmışsa, doğru, darbecidirler. Cehalete darbe vurmaya çalışmıştır paralel yapı. Zulme karşı çıkmıştır paralel yapı, doğrudur. Özellikle eğitimde eşitsizliği gidermek için darbe yapmıştır, doğrudur. Yolsuzluğa karşı darbe yapmıştır. ve bölücülüğe karşı darbe yapmıştır, doğrudur. Paralel yapının bu darbeleri doğru darbelerdir. Cehalete, zulme, bölünmeye karşı tavırlarını biliyorum. Tanıyorum birçok mensubunu, polisini tanıyorum.

Ben paralel yapıyı, yalnızlığa, yolsuzluğa, eşitsizliğe, cehalete, zulme, bölünmeye karşı tutum ve davranışlarından dolayı alınlarından öpüyorum, kutluyorum.'