Ordu Valisi Balkanlıoğlu'nun İlçe Ziyaretleri

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Albay Garip Gümüş ve İl Emniyet Müdürü İsmail Dalkılıç ile birlikte Kumru ilçesini ziyaret etti.

Balkanlıoğlu ve beraberindekileri Kaymakam Ahmet Oğuz Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Doğan Bozkurt, Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Bodur ve kurum müdürleri karşıladı.
Kumru Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan'dan ilçenin sorunları, ihtiyaçları ve yapılan yatırımlarla ilgili brifing alan Balkanlıoğlu, "Kumru ilçemize gelirken gördüm ki yolu düzgün ve standartların üzerinde. Manzarası güzel. Kumru, tabiat güzelliği açısından en güzel ilçelerimizden birisi. Orman, yeşillik, vadiler. Farklı bir güzellik hakim. Kumru İlçemizde fazla sorun olmadığını görüyoruz. Eğitim konusuna özellikle önem verilmesi ve başarının yükseltilmesi gerekiyor. Eğitimde öğretmen, öğrenci ve veli unsuru çok önemli" diye konuştu.

Sağlık konusuna da değinen Vali Balkanlıoğlu, yeni hastane binaları yapılmasının ihtiyaç olduğunu, doktor ve hastane personelinin de hasta yakınlarına karşı toleranslı davranması gerektiğinin altını çizdi.
Vali Balkanlıoğlu, daha sonra Kumru ilçesi Şehitler Bulvarı'nda yapımına 2010 yılının Eylül ayında başlanarak 24 Aralık 2010 tarihinde tamamlanan ve 12 Aralık 2013 yılında yoğun kar yağışı sonucu çatısı çöken halı sahada da incelemelerde bulundu.
Balkanlıoğlu, halı sahadaki incelemelerinden sonra, bir fındık entegre fabrikasını ziyaret ederek, şirket müdürü Ahmet Kurudere'den bilgi aldı.
Balkanlıoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı.
Kaynak: AA