Vücuttaki Zehri Bodur Otu İle Atın

Dr. Ömer Coşkun, insan vücudundaki zehirlerin bodur otu ile atılabileceğine dikkat çekerek, “Bodur otunun beyindeki ağır metalleri atabiliyor, vücuttaki bakır birikimleri yok edebiliyor ve kanı temizleyebiliyor” dedi.

Vücuttaki Zehri Bodur Otu İle Atın

Bulunulan ortam nedeniyle kanda, beyinde, gözlerde zehir birikebildiğini ifade eden Dr. Coşkun, “Ben boya fabrikasında çalışıyorum endüstride çalışıyorum her türlü zehirle baş başayım diyor musunuz? Tarım zehri vücudunuza giriyor mu? Yapacağınız en güzel iş bodur otudur. Diğer adıyla Kısa Mahmut otudur. Bodur otunun en bilinen faydalarından biri beyindeki ağır metalleri atabiliyor, vücuttaki bakır birikimleri yok edebiliyor ve kanı temizleyebiliyor” ifadelerini kullandı.

Bodur otunun doğal panzehir olduğunu kaydeden Dr. Coşkun, bu bitkiyi herkesin kullanması gerektiğini belirtti.

Dr. Ömer Coşkun, vücutta bulunan 70 trilyon hücrenin bodur otu ile korunabileceğinin altını çizerek, “Bugün insanlar ne yediğini, ne içtiğini pek bilmiyor. Ama ‘ben sağlıklıyım’ diyebiliyor. Yanlış. Tedbir alacaksın ki hastalık gelmeden gitsin. Bodur otunu düzenli kullanın ve bu bitkiyi hayatınıza sokun. Günde bir bardak içeceğiniz bodur otu çayıyla bile vücudunuzdaki zehri atabilirsiniz” diye konuştu.

Kaynak: İHA