Süreyya Operasında Yeni Sezon Gülsin Onay Konseriyle Başladı

Kadıköy Belediyesi’nin sanat hayatına kazandırdığı İstanbul’un tek opera sahnesi olan Süreyya Operasında yeni sezon, Gülsin Onay konseriyle başladı.

Süreyya Operasında Yeni Sezon Gülsin Onay Konseriyle Başladı

Kadıköy Belediyesi tarafından İstanbul’a kazandırılan tek opera salonu Süreyya Operasında yeni sezon başladı.

Dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın verdiği konsere, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve eşi Ebru Nuhoğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Chopin programıyla sahneye çıkan Onay’ın verdiği konserle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Yıl boyunca faal durumda olacak olan Sürreya Operası’nda ayrıca, çok sayıda resitaller, oyunlar ve bale gösterileri de gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Katılanların adeta büyülü bir gece yaşadığı konser öncesi Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, “Yılsonuna kadar mayıs sonuna kadar programlarımız devam edecek. Her hafta pazartesi günü yeni bir etkinlik gerçekleşiyor bu salonda. Her yerde tiyatrolar da dahil sezon zaten açıldı. Buradaki etkinliklerimiz de daha çok müzikle ilgili bir faaliyet. Zaten Süreyya Operası opera ve müzik ağırlıklı bir yapıdır” dedi.

Programa yoğun ilginin olduğunu söyleyen Kadıköy Belediyesi Sanat Danışma Murat Katoğlu ise, “Bu akşam, Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği oda müziği konserlerinin ilki için toplandık. Tanınmış piyanist Gülsin Onay bir Chopin programı hazırladı bizlere. Yılın ilk konseri olduğu için tabi vatandaşlarda çok yoğun ilgi gösteriyorlar. Bizde memnunuz başarılı bir konser olacağını umuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA