Başkan Karaosmanoğlu Taziye Mesajı Yayınladı

Kartepe’de düşen askeri helikopterdeki Mehmetçikler ve Sivas’ta geçirdikleri trafik kazasında şehit olan polisler için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Karaosmanoğlu Taziye Mesajı Yayınladı

Kartepe’de şehit olan 4 askerimiz ile Sivas’ta geçirdikleri trafik kazasında vefat eden 3 polis memuru için bir başsağlığı mesajı yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Başkan mesajında şunları söyledi: “Elim kazalar nedeniyle derin bir üzüntü içindeyiz. Acımız büyüktür, ne söylense boştur... Kartepe’de 4 askerimizi yaşanan kazanın ardından kaybettik.

Vatanın ve milletin bekası için canını ortaya koymaktan çekinmeyen kahraman ordu mensuplarımızın kaybından dolayı derin bir üzüntü içerisindeyiz. Türk Milleti olarak acımız büyüktür. Dünyada bu büyük yürek yarasını iyileştirecek bir hekim yok. Tüm Kocaeli ve Türkiye yas tutuyor, gözyaşı döküyor. Evlâtlarımızın acısını, gönlümüzün en hassas noktasından duyuyoruz. Tek tesellimiz en yüksek mertebe olan ve Allah-ü Teala’nın Kur’an-ı Kerim’inde müjdelediği ”(Şehitlere) Onlara ölü demeyiniz, şüphesiz onlar diridirler, fakat siz buna göremezsiniz” müjdesine nail olmalardır. Yüce Allah, başta aileleri, yakınları ve silah arkadaşları olmak üzere hepimize sabırlar versin. Bir daha böyle dayanılmaz yürek sarsıntıları yaşatmasın. Hep birlikte, el ele, bu günleri de aşacağız buna inanıyorum” dedi.

Allah, bu pırıl pırıl evlâtlarımızı, cennetin en güzel köşelerinde ağırlasın. Yüce Allah, başta şehit aileleri, yakınları olmak üzere hepimize sabırlar versin. Bir daha böyle dayanılmaz yürek sarsıntıları yaşatmasın. Birliğimiz daha kuvvetli olsun. Hep birlikte, el ele, bu günleri de aşacağız buna inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA