Üniversite Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Üniversite güvenliğine yönelik etkin tedbirler alınabilmesi ve gerekli koordinasyonun sağlanabilmesi için eğitim öğretim yılı boyunca iki kez yapılan üniversite güvenlik toplantılarının bu yılki ilk toplantısı, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe başkanlığında gerçekleştirildi.


Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, Vali Şükrü Kocatepe, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mürşit Koyuncu, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Alaattin Aktaş ve Yurt Müdürleri katıldı.

Üniversite ile ilgili konuların ele alındığı toplantıda, gönüllü hayırsever vatandaşların yurt yapımı için teşvikte bulunulması masaya yatırıldı

Vali Kocatepe, üniversite ve şehirdeki huzurun korunarak devam ettirilmesinin önemine vurgu yaparken, yurt müdürlerine yurtlardaki hijyen, sağlık ve güvenlik denetimlerini aksatmadan yapmaları talimatını veredi. Vali Şükrü Kocatepe, yemek fiyatlarının da gözden geçirilmesini, kapasitenin arttırılması amacıyla devam eden yurt binası inşaatlarının bir an önce tamamlanması, kiralanan veya yeni yapılan binaların araç ve gereç, güvenlik ve donanım bazında tüm ihtiyaçlarının giderilerek öğrencilerin mağdur edilmemesini istedi.

Üniversite, emniyet, jandarma ve diğer kamu kurumlarının koordineli bir şekilde çalışmaları talimatını veren Vali Kocatepe, Denizli’nin huzurlu bir şehir olduğunu ve bu huzurun üniversiteye de yansıdığını söyledi.

Kaynak: İHA