Seren Serengil'den Seda Sayan açıklaması

Seren Serengil, Seda Sayan'ın ekranlara veda etmesini isteyerek “Televizyonda her şeyi yaptı. Artık çıta yavaş yavaş inmeye başladı.” dedi.

Seren Serengil'den Seda Sayan açıklaması
Cine5'te yayınlanan Kim Ne Derse Desin programını yorumcularından olan Seren Serengil, Seda Sayan'ı çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.

'ÇITA YAVAŞ YAVAŞ İNMEYE BAŞLADI'
“Artık veda et” diyerek Seda Sayan'a seslen Serengil, “Çünkü yapabileceği bir şey kalmadı. Hepsini yaptın. “ dedi. Seda Sayan'ın başka işler de yapabileceğini söyleyen Serengil, “Televizyonda her şeyi yaptı. Artık çıta yavaş yavaş inmeye başladı.” şeklinde konuştu.

'GENÇLER BU İŞLERİ YUTMUYOR'

Öte yandan Seda Sayan'ın bir milletvekili ile yaşadığı polemiğe de değinen Serengil, “Eskiden Savaş Ay'ın programlarında insanları birbirlerine girerlerdi. O tip programlar reyting alırdı ama artık insanlar bu işlere kalitesizlik olarak bakıyor. İnsanlar bilinçlendi. Genç nesil artık bu işleri yutmuyor.” ifadelerini kullandı.

'SEDA ABLAYA YAKIŞMIYOR'

Serengil şu şekilde devam etti: Avam bir durum var. Bir kalitesizlik hakim programda. Dekor güzel ama içeriğinde kalitesizlik var. Seda Abla'ya yakışmıyor.