Ordu'da İlköğretim Okuluna Kitap Kampanyası

Ordu’nun Kumru ilçesinde Konaklı Boeing İlköğretim Okulu'nda kütüphane oluşturmak için başlatılan kitap kampanyasına Kumru Belediyesi, Türksat AŞ.

Ordu'da İlköğretim Okuluna Kitap Kampanyası
çalışanları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve gurbetteki Kumrulular destek veriyor.
Konaklı Mahallesi'ndeki ilköğretim okulunda oluşturulacak kütüphane için kitap kampanyası başlatan Emrah Kavcı, “Sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığımız bu güzel organizasyonu desteklediği için tüm katılımcılara sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Burada ortak amaç okulumuza bir kütüphane kazandıralım ve halkımıza dostluk, beraberlik kardeşlik, kaynaşma adı altında şeker tadında bir bayram yaşatalım. Hemşehrilerimizin verdiği destek beni ciddi manada onure etti. El birliğiyle Kumrumuz için bir şeyler ortaya koyabilmenin gururunu yaşıyorum, sonsuz teşekkürler. Buradan kampanyamız dahilinde verilecek olan konsere katkı sunacak Sayın Ata Bahri Çağlayan Hocama, Sanatçımız Öz Fedai'ye, Erman Elif Demirbaş’a ve Kumrumuzun evladı güzel sesi Seyhan Çek'e verdikleri cesaret, gösterdikleri çaba ve gayret için ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım unutulmaz bir organizasyon olur" dedi.

Belediyenin sosyal sorumluluk kapsamında destek verdiği projeye kitap bağışında bulunmak isteyenler Kumru Belediyesi ile irtibata geçebilecek

Kaynak: İHA