Ak Parti Van Milletvekili Orhan Açıklaması

AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, çözüm sürecinin halkın desteği ve sağduyusuyla sonuca ulaşacağını söyledi.

Orhan, beraberinde AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Süleyman Temur, Halit Sevgili ve AK Parti Bahçesaray Belediye başkan aday adayı Muhammet Affan Orhan ile kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Orhan, vatandaşlarla görüşerek sorun ve taleplerini dinledi. Orhan, daha sonra AK Parti Tuşba ve İpekyolu ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek, ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.
Van Büyükşehir Belediye başkan adayının bir süre önce açıklandığını anımsatan Orhan, artık seçim çalışmalarına başlayacaklarını, ilçe adaylarının ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt dışı ziyaretleri nedeniyle ertelendiğini ifade ederek, Başbakan Erdoğan'ın yurda döner dönmez son çalışmaları da tamamlayarak ilçe adaylarını açıklayacağını bildirdi.
AK Parti'ye inanan onlarca aday adayı içinden her ilçe için bir aday çıkacağını ifade eden Orhan şöyle konuştu:
''Partimizin Türkiye'nin demokratikleşmesi ve kalkınması için başlattığı reformlar günlük hayatımızı her yeni gün daha da rahatlatmakta ve kolaylaştırmaktadır. Bu yola devam etmek, ülkemizin selameti için her geçen gün daha da hayati önem taşıyor. Başlattığımız çözüm süreci halkımızın desteği ve sağduyusu neticesinde sonuca ulaşacaktır. Partimize gönül veren vermeyen tüm vatandaşlarımızın bunu göz ardı etmemesi gerekiyor. Partimizin 12 yıllık süre boyunca, bu icraatları hayata geçirirken nasıl zorluklar yaşadığına halkımız şahitlik etmiştir. Bunları halen yaşıyoruz. Bütün bu süreçlerde, iktidarımız halkın güvenini boşa çıkarmamış, istikrarlı yönetime devam etmiştir. Allah'ın izniyle bundan sonra da bu bilinç ve destekle çalışmalarımız devam edecek.''
Orhan, daha sonra Vali Yardımcısı İbrahim Özkan ve geçici olarak vali yardımcılığı görevini yürüten Tuşba İlçe Kaymakamı Ramazan Kurtyemez'i ziyaret etti.
Kaynak: AA