Tercan Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Tercan Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri tamamlandı.

Tercan Belediyesi Toplu İş Sözleşmesi İmzaladı

Tamamlanan görüşmelerin ardından 7 Ocak Salı günü Tercan Belediyesi Toplantı salonunda düzenlenen törenle imzalar atıldı. Törene Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz Hizmet-İş Sendikası Erzincan şube başkanı Harun Mutlu ve Belediye personeli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Hizmet-İş Sendikası Başkanı Harun Mutlu, “Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’la yapmış olduğumuz görüşmeler olumlu sonuçlanarak sözleşmeleri imzaladık. Bundan dolayı Başkana teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Tercan Belediyesi olarak bir çok çalışmaya imza attığını söyledi.

Başkan Yılmaz, “ Tercan Belediyesi personeli olarak bir çok başarılı çalışmaya sizinle birlikte imza atmamızdan dolayı sizinle ne kadar gurur duysak azdır. Sizlerin fedakar gayretleri ile bu kadar güzel çalışmalar ortaya çıkıyor inşallah bundan sonrada sizlerin destek ve azmi ile daha da güzel projeleri gerçekleştireceğiz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Hizmet-İş Sendikası Başkanı Harun Mutlu ve Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Toplu iş sözleşmesini imzalayarak personelle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Kaynak: İHA