Porgalı, Ziraat Odasını Ziyaret Etti

CHP Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı, köylü ve çiftçinin Malatya’nın olmazsa olmazları olduğunu belirterek, çiftçinin sorunları ile yakından ilgileneceklerini ifade etti.

Porgalı, Ziraat Odasını Ziyaret Etti

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmaları çerçevesinde Ziraat Odası’nı ziyaret ederek, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ile bir süre sohbet edip sorunlarını dinleyen Porgalı köylü ve çiftçinin Malatya’nın olmazsa olmazları olduğunu belirterek, “Çiftçilerin sorunları olduğunu biliyoruz. Kayısı ve tarımın irtifa kaybettiğini de biliyoruz. Eskisi gibi çiftçimiz kazanamıyor. Mazot, ilaçlama, gübre gibi sorunlar belli boyutlara çıkmış. Kayısı bu yılda para etmedi. Bizim çalışmalarımız da bu doğrultuda olacak” şeklinde konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Porgalı’ya seçim sürecinde başarılar diledi.Malatya’nın ve çiftçinin sorunlarını anlatan Polatbaş, tarım ve kayısı konusunda destekler istedi.
Kaynak: İHA