Karakoçan Kaymakamı Atasoy, 'vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü'ne Layık Görüldü

Elazığ'ın Karakoçan İlçe Kaymakamı Kemal Atasoy, Türk İdareciler Derneği tarafından Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü'ne layık görüldü.

Karakoçan Kaymakamı Atasoy, 'vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü'ne Layık Görüldü

Türk İdareciler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak verilen, bu yıl da 10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle verilecek olan Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü'ne, Karakoçan ilçesinde eğitim, sağlık, alt yapı ve diğer alanlarda genel kamu yatırımlarının takip ve koordinesinin yanında bizzat kendi girişimleri sonucu hayata geçirdiği projelerle ilçe halkının takdirini kazanan Karakoçan Kaymakamı Kemal Atasoy layık görüldü.

Kaymakam Atasoy, yapılan çalışmalarda ekip ruhuyla çalışılarak başarıya ulaşıldığını belirterek, “Vatandaşın sorunlarını ertelemeden çözüm bulmak çok önemli. Biz de Karakoçan Kaymakamlığı olarak ekip ruhuyla çalışarak vatandaşın zaruri ihtiyaçlarına öncelik verip devletin şefkatli elini vatandaşa gösterdik. İlçemizin ekonomik olarak kalkınması ve yeni hamleler yapabilmesi için devletimizin tüm imkanlarını seferber edeceğiz. Bu ödülü almamızda emeği geçen bütün kamu personellerimize ve katkılarından dolayı Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak'a teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA