Ak Parti Ordu Teşkilatı Bir Araya Geldi

AK Parti Ordu İl Başkanlığı, partinin kuruluşundan bugüne kadar il ve merkez ilçe teşkilatının yönetiminde görev alanlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ak Parti Ordu Teşkilatı Bir Araya Geldi

Ordu’da bir otelde düzenlenen yemeğe AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, İl Başkanı Hüseyin Akyol, İl Genel Meclisi Başkanı Altınordu Belediye Başkan Aday Adayı Engin Tekintaş ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, yemekte yaptığı konuşmada, 30 Mart’ta yapılacak olan mahalli seçimlerde hedeflerinin 20’de 20 olduğunu söyledi.

Yılmaz, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verirken, “Yaşam standardı yüksek, İstanbul’da, Avrupa’da yaşayanların memleketlerine dönmek için hasret çektikleri bir il yaratmak için 30 Mart’ta hepimizin sorumluluğu var” dedi.

İlçe İlçe, mahalle mahalle dolaşıp vatandaşlara ulaşacaklarını belirten Yılmaz, “Vatandaşlarımızla buluşup, Korgan’da, Kumru’da Aybastı’da konaklayacağız. Onlara, ‘Biz sizlerle buluşup hasret gidermeye, elinizi öpmeye geldik. Siz 2002 yılından bu yana bizden desteğinizi esirgemediniz’ diyerek minnetimizi göstereceğiz. Bize vermiş oldukları destekle bugün buradayız. Vatandaşlarımıza vaatlerimizi anlatacağız. Büyükşehir neler getiriyor. Bunları anlatacağız” diye konuştu.

“ÇÖPTEN ELEKTRİK ÜRETİLECEK”
Ordu için yapacakları projeler arasında çöpten elektrik üreteceklerini belirten Yılmaz, “Ordu’nun bütün mahalleleriyle birlikte su sorununu iki yıl içerisinde çözeceğiz. 2004 yılında mevcut belediye başkanı ‘Çöpü çözeceğim’ dedi.

Çözdü mü? Hayır, çözmedi. Durugöl’de hiçbir şehre yakışmayacak şekilde devasa bir çöp kütlesi var. Çöp sorununu büyükşehir belediye başkanı olduğumuzda çözeceğiz. Biz çöpten elektrik üreteceğiz. Çöpten gelir sağlayacağız. Şu anda buna yönelik hem Çevre Bakanlığımız hem de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki teknik ekipleri getirttirdik. Bu tesisi tamamladığımızda Ordu’nun çöpü de yetmeyecek. Bulancak, Piraziz’in yetmedi Giresun’un çöpünü alıp, elektrik üretip gelir elde edeceğiz. Bununda çalışmasını önümüzdeki günlerde kamuoyunun takdirine sunacağız” şeklinde konuştu.

"İKİ YILDA MODEL İL OLACAĞIZ”
Ordu’nun iki yılda çehresini değiştireceklerini iddia eden Yılmaz, “Biz iddia ediyoruz. İki yıllık acil eylem planı içerisinde Ordu’yu örnek model şehir haline getireceğiz. Yaşam standardı yüksek, İstanbul’da, Avrupa’da yaşayanların memleketlerine dönmek için hasret çektikleri bir il meydana getirmek için 30 Mart’ta hepimizin sorumluluğu var. Bundan sonra hep bize oynayacaklar. Meyveli ağaç biziz. Gelecek vizyonu olan bir partiyiz. Sabahtan akşama kadar üzerimize propaganda yapsın konuşsunlar. Biz hiç cevap vermeyeceğiz. Hiç konuşmayacağız. Bizim için şahıslar yok. Bizim için partiler var” ifadelerini kullandı

“20’DE 20 LAFIMI BANA HATIRLATIN”
“Biz hizmet odaklı bir partiyiz” diyen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı: “Hedefimiz, 20’de 20’dir. 30 Mart tarihinde bana 20’de 20 lafımı hatırlatın. 15 günde bir anket yapıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin birinci olduğu bir tane ilçe yok. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de ikinci olduğu bir tane ilçe var. Biz büyükşehir dahil, ilçelerimizin tamamında açık ara öndeyiz. Partimizin kuruluşundan bu yana bizlerle olan kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Birliğimizin ve beraberliğimizin gücünün 30 Mart tarihinde sandıkları patlatmasını temenni ediyorum.”
Kaynak: İHA