Başkan Dinç, Seçim Çalışmalarının Startını Verdi

Çankırı Belediye Başkanlığı için yeniden aday olan Belediye Başkanı İrfan Dinç, düzenlediği Uğur Işılak konseri ile seçim çalışmalarının startını verdi.

Başkan Dinç, Seçim Çalışmalarının Startını Verdi

Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda düzenlenen konsere AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç, AK Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar ile AK Parti teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı'da 10 yıl içinde birbirinden değerli yatırımlar yaptıklarını ifade ederek, ustalık döneminde 10 yılda yapılan projelerin en az iki katını 5 yılda yapacaklarını kaydetti.

46 proje üzerinde ciddiyetle çalıştıklarını ifade eden Başkan Dinç, “Çankırı’da bir tarih daha yazacağız. Şimdi herkesin ağzında bir tek trafik keşmekeşliği var. Bu sorunun çözümü noktasında önemli çalışmalarımız var. Bunu da en kısa zamanda açıklayacağız ve bunun aksini düşünenler küçük dillerini yutacaklar” şeklinde konuştu.

Göreve gelmeden önce belediyenin bir okula çöp kovası bile veremediğini dile getiren Dinç, “Ama biz göreve geldik ve bir okula çöp kovası bile veremeyen belediyeden, bütün okullara proje yapan bir belediye haline geldik. Çünkü bizim için yavrularımızın en iyi şartlarda yetişmesi çok önemli. Şimdi kalkmışlar bir okula çöp kovası veremeyenler belediyeye talip oluyorlar. Ama ben inanıyorum ki bunlara en güzel cevabı siz vereceksiniz. Diyeceksiniz ki; hangi yüzle karşımıza geliyorsunuz?” şeklinde konuştu.

Seçimlerde oy patlaması yapacaklarını söyleyen Dinç, “Çankırı’da bu seçimlerde rekor kıracağız ve sandıkları patlatacağız” dedi.

Dinç son olarak, Çankırı genelinde 12’de 12 yapacaklarını da ifade ederek, “Sadece Çankırı’yı değil, ilçelerimizi de kazanacağız. Çerkeş’i de alacağız, Ilgaz’ı da alacağız, bütün ilçelerimizi kazanacağız. Ben ilçelerde de varım ve oralarda da çalışacağım. Elimden ne geliyorsa yapacağım” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sanatçı Uğur Işılak konseri düzenlendi.

Kaynak: İHA