Bakan Kılıç, Ladik Seçim Koordinasyon Merkezi’nin Açılışını Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun’da Havza ilçesinin ardından AK Parti Ladik Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi.


Bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere Samsun’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Havza ilçesindeki SKM açılışının ardından Ladik ilçesinde de SKM açılışını yaptı. Açılış öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “İnşallah 30 Mart tarihinden sonra Ladik’i nakış gibi işleyerek kadim medeniyetlerin, Osmanlı hatıralarının güzel çizgilerini açığa çıkaracak her tarafı ile birlikte hatıra kokan, adeta Osmanlı çeyiz sandığını hatırlatan bir güzel Anadolu ilçesi haline getireceğiz. Bunu el birliği ile yapacağız. Artık Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak köylerde de başlayan bir hizmet kervanı başlayacak. Burada Ladik’in köyleri ile merkezindeki mahallenin hiçbir farkı olmayacak. Buranın 15 kilometre ilerisinde kaplıca, 10 kilometre ilerisinde kayak tesisleri var. Bir taraftan kayak turizmi, bir taraftan da kaplıca turizmini geliştirebilecek Türkiye’de kaç tane ilçe vardır. Yıllardır muhalefet, belediye ve muhalefet anlayışı ile idare edilen bir ilçede bu hizmetleri geliştirmek adına yapılacak olan girişimler maalesef istenilen hedefleri bulamadı” dedi.

Vatandaşların AK Parti’ye sahip çıktığını dile getiren AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ise, “Her kapınıza geldiğimizde, her yollara düştüğümüzde bize sahip çıktınız. Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktınız. Yine böyle bir destek arifesinin günündeyiz. 30 Mart tarihi yakın, hepinizin yakından izlediği, hepinizin sorulan sorulara cevap aradığı bir dönemdeyiz. Haziran 2013 tarihinde Gezi olayları ile baş başa kaldık. Onu devam eden günlerde aralık ayında yapılan bir operasyonda, daha doğrusu sivil darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Bunların hepsi Türk dünyada giden, dünyada gündem belirleyen, dünyanın neresinde olursa olsun ezilen, aşağılanan fakir fukaranın yanında olan bir Türkiye olduğu için, hasta yatağından kalkıp yürümeye başlayan bir Türkiye olduğu için, eskisi gibi Türkiye üzerinde alınan kararlara saygı duyan, onları uygulayan bir Türkiye olmadığı için, Türkiye kendi bölgesinde alınan kararların artık masanın başında yerini alıp söz sahibi ve karar vermekte olduğu gibi, ‘Türkiye’de seni istemiyoruz, bu Başbakan gitmeli, bu bakanlar gitmeli’ diyebilen bir gücü olmadığı ve Recep Tayyip Erdoğan olduğu için bu olaylar meydana geliyor. Biz asla yılmayacağız ve bıkmayacağız. Yapılanları tek tek, hane hane karış karış gezerek halkımız ve milletimizle paylaşacağız” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç ise şöyle konuştu:
“Pazar günü başlattığımız yerel seçim ilk adımını İlkadım’da attığımız çalışmaların devamı niteliğinde olan SKM’nin açılışları ile devam ediyoruz. Sizler burada 30 Mart akşamı nasıl bir kutlama yapacağının hem mesajını verdiniz hem de burada gösteriyorsunuz. Bir insan ne yaparsa yapsın bir konuda samimi değil ise, yüreğinden gelmiyorsa söylediği şeyler, bunlar belli olur ve sizler bunu anlarsınız. Seçimin sonuçları seçim sandıkları kapandıktan çok kısa bir süre sonra hemen Genel Merkeze ulaşır. Ladik 1 Nisan’a girmeden Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanımız zaferini ilan edecek, Ladik ilçesinde de Selim Özbalcı zaferini ilan edecek. AK Parti belediyeciliğini tekrar Ladik’e getireceksiniz. Selim bey ve Yusuf Ziya Yılmaz belediyeciliği çok büyük yerlere taşıyacaktır. Biz sizlere hizmet etme yolunda gece gündüz çalışacağız. Sizler de bizleri eminim ki destekleyeceksiniz ve yanımızda olacaksınız.”
Konuşmaların ardından Bakan Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Köktaş, Ladik Belediye Başkan Adayı Selim Özbalcı ve beraberindekiler SKM’nın açılışını gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA