İşten Çıkarıldıkları Kurumun Müdürünü Darbettiler

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Kars Müdürü Orhan Pehlivan, cenaze töreni için gittiği bir köyde daha önce kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışan iki kardeş tarafından darbedildi.

Vefat eden Kars Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Karadeniz'in cenazesi için Aydınalan köyüne giden Pehlivan, burada daha önce kurumda hizmet alımıyla güvenlik görevlisi olarak çalışan Serhat ve Özgür K. adlı kardeşlerin sözlü tehditleriyle karşılaştı.
Cenazenin ardından aracıyla köy çıkışından durdurulan Pehlivan'ın sol kolu ve dirseği iki kardeşin demir ve sopa darbeleriyle kırıldı.
Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Pehlivan, iki kardeşten şikayetçi oldu.
Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumda hizmet alımıyla çalışan iki güvenlik görevlisinin 2 ay önce bazı nedenlerden dolayı bağlı bulundukları şirket tarafından işten çıkarıldığını söyledi.

Kardeşlerin kendisini cenaze esnasında sözlü tehdit ettiğini anımsatan Pehlivan, "Biz cenazede saygısızlık olmasın diye cevap vermedik. Sonradan yakınlarının da söylemesine rağmen köyden çıkınca arabamızın önünü kestiler ve darbettiler. Demir ve sopalarla kolumu kırdılar. Ameliyat olmayı bekliyorum" dedi.

Kaynak: AA