Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Taraftarlarla Buluştu

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bugün yapılacak olan Boluspor Kongresi öncesi taraftarlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Taraftarlarla Buluştu
Başkan Yılmaz, toplantı sırasında birçok kesime ateş püskürdü.
PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Boluspor’da bu akşam yapılacak olan kongre öncesi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kırmızı-beyazlı takımın taraftarlarıyla bir araya geldi. İlk önce 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz, “Önümüzde kritik bir kongre var. Bugüne kadar Boluspor’un hiçbir şeyine karışmadığım halde beni her şeyi belirleyen adam ilan ettiniz. Bütün Boluspor başkanlarına sorabilirsiniz. Bugüne kadar hiçbir başkana, ‘şu adamı yönetime alın’, ‘şu adam başkan olsun’ demedim. Ama sizler hep beni öne attınız. Böylesine ciddi bir kongre öncesi de sizlerle bir araya gelerek gerçekleri bilmenizi istedim” dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, kongre öncesi Vali İbrahim Özçimen ile görüşerek, Bolu'nun önde gelen iş adamları, Boluspor'un eski başkanları, iktidar ve muhalefet milletvekilleri ve bürokrasinin de katılacağı bir yemek düzenleyerek herkesten Boluspor için destek istenmesini teklif etti. Bu teklifinin de gerçekleşmediğini söyleyerek ateş püsküren Yılmaz, “Bu yemekte kim Boluspor için ne verebilecek ve ortak fikrin hakim olduğu bir yönetim listesi oluşturulacaktı. Vali bey ilk önce teklifi kabul etti. Daha sonra mevcut Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan’ı aradığında, ‘Valim, böyle bir toplantıya gerek yok. Yönetimimizde başkan yardımcısı olan Savaş Abak arkadaşımız listesini hazırladı’ yanıtını alınca vazgeçti. Üstelik toplantıyı iptal ettikleri gibi bana da haber vermeme nezaketsizliğini gösterdiler. Hem vali hem de Boluspor Başkanı bana karşı büyük ayıp etmişlerdir” diye konuştu.

Herkesin sıkıntılı süreçlerde boş konuştuğunu ve başta Boluspor başkanları olmak üzere kimsenin Boluspor sevgisine inanmadığını vurgulayan Başkan Yılmaz, “Sizler taraftarlar olarak sportif başarıya bakıyorsunuz. Takım kötü giderken küfretmek başka ne yaptınız? Asıl destek vermeniz gereken yerde sustunuz. O kadar yanlışlar oldu. Ne basın, ne taraftar ne de Boluspor yönetiminden kimse ses çıkartmadı. Sağıma ve soluma baktığımda taşın altına elini sokacak adam göremiyorum. Bu yüzden Boluspor başkanları da dahil olmak üzere kimsenin Boluspor’u sevdiğine inanmıyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA