Ak Parti'nin Kavaklıdere Adayı Mehmet Demir Seçim Startını Verdi

AK Parti'li Çayboyu Belediye Başkanı ve Kavaklıdere Belediye Başkan Adayı Mehmet Demir adaylığının geçtiğimiz hafta içinde açıklanmasının ardından seçim çalışmalarının startını verdi.

Ak Parti'nin Kavaklıdere Adayı Mehmet Demir Seçim Startını Verdi

Kavaklıdere’ye bağlı Çayboyu Beldesi’nde iki dönemdir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve 30 Mart 2014 seçimlerinde Kavaklıdere Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Demir seçim çalışmalarına başladı.

Başkan Demir bu kapsamda dün akşam beraberinde, AK Parti Kavaklıdere İlçe Başkanı Murat Burhan, Menteşe Belediye Başkanı Mesut Karataş ve Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Ortaköy, Nebiler, Kuyualan köyleri ile Çamlıbel Beldesi’ni ziyaret etti. Başkan Demir ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun ilgili ile karşılaştı. Başkan Demir yaptığı ziyaretlerde projelerini ve hedeflerini vatandaşlara aktardı.

Başkan Demir adaylığının kesinleşmesinin ardından Kavaklıdere AK Parti İlçe Başkanı Murat Burhan ve Menteşe Belediye Başkanı Mesut Karataş ile birlikte, MHP Kavaklıdere İlçe Başkanlığı’nde İlçe Başkanı Ümit Alper ve MHP Kavaklıdere Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Öztürk ile CHP İlçe Başkanlığı’nda CHP Kavaklıdere Belediye Başkan Adayı Mehmet Kemiksiz’i ziyaret etmişti.
Kaynak: İHA