Selvitop’tan Birlik ve Beraberlik Mesajı

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde AK Parti’den Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Necati Selvitop, yerel seçimler öncesinde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Selvitop’tan Birlik ve Beraberlik Mesajı

30 Mart yerel seçimlerinin 7,5 ay öncesinde aday adaylığını açıkladığını hatırlatan Selvitop, Şalpazarı ilçesinin 30 mahallesinde gitmedik çalmadık kapı bırakmayarak büyük bir özveri ile çalıştığını belirtti.

Partisinden 9 tane aday adayı arkadaşı ile bu yarışta mücadele ettiklerini kaydeden Selvitop “Gerek temayülde gerekse kamuoyu yoklamalarında ‘ben çıktım, sen çıktın’ meselesini hiçbir zaman gütmeden hiçbir aday adayı arkadaşımızı karalama operasyonu içerisinde olmadım. Hakkımda yapılan ve genel merkeze gönderilen yanlış bilgilendirmelere hatta müracaat dosyamı genel merkeze göndermekte direnen şer güçlere rağmen mücadelemi sürdürdüm ve yapılanlara kulak asmadım. Çünkü ben AK Partiliyim ve liderine de bağlı bir kişiyim. Sonuç olarak 9 aday adayı arkadaşımızın hiçbirisi aday gösterilmeyerek mevcut bağımsız belediye başkanı Fehmi Cengiz bey AK Parti belediye başkan adayımız olarak genel merkezimiz tarafından aday olarak tayin edilmiştir. Bir AK Partili olarak bana düşen görev alınan bu karara saygı duymak ve adayımızı desteklemektir” dedi.

Ancak bu kararın bir çok AK Partili’yi üzdüğünü ve bir çoğunun partiden istifa ettiğine dikkat çeken Selvitop “Sağduyulu olmalı, hizmetin partisi AK Parti etrafında toparlanmalıyız. Şalpazarı’nın geleceği için var gücümüzle çalışmalıyız” diye konuştu.

Kaynak: İHA