İsparta Ak Parti’de Yeni Yönetim

AK Parti Isparta İl Teşkilatı'nın 40 kişilik yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı.

İsparta Ak Parti’de Yeni Yönetim

AK Parti il binasında düzenlenen tanıtım toplantısına milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkan adayı Nuri Uzaktaş, ilçe belediye başkan aday adayları, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.


AK Parti İl Başkanı Osman Zabun sözlerine MHP’nin İstanbul Esenyurt’ta açtığı seçim irtibat bürosuna, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Rasim Acar’ın ziyareti sırasında ateş açılması ve bir kişinin hayatın kaybettiği olayla ilgili başsağlığı dileyerek başladı.

Zabun "Türkiye’de siyaset yapmak çok zor. Bir çok kez dinamik yapılar Türkiye’nin perde gerisinden Türkiye’nin kaderini tayin etmeye çalışan farklı yapılar özellikle her defasında siyasetçiyi hedef almış aslında milleti hedef almıştır. Onların yapmak istedikleri milli egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu ilkesinin yama alanına yansımasını önlemektir. MHP’nin Esenler seçim bürosuna yapılan bu saldırı kimden gelirse gelsin siyasete yapılmış saldırı olarak değerlendiriyor ve MHP’nin tüm mensuplarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Bir önceki dönem İl Başkanı olan Nuri Uzaktaş’ın Belediye Başkan adayı olarak belirlenmesi sonrası il başkanlığı sorumluluğunun şahsına verildiğini anımsatan Zabun, "Partimizin kuruluşundan bu yana öz verili çalışmalar yürüten geçmişteki tüm teşkilat mensuplarımıza ve seçim dönemlerinde tüm karalama kampanyalarına, suni gündemlere rağmen bizlerden desteğini esirgemeyip her seçimde desteğini artıran milletimiz şükranlarımızı sunuyorum. Onların oyları bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

Yeni teşkilatı oluştururken şehrin farklı dinamiklerini bir çatı altında buluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Zabun, "Yaş ortalaması ile genç bir kadro oluşturduk. Bir başka açıdan da tecrübeli isimlerin bizim açımızdan önemli olduğunu düşünüp yönetime dahil ettik. Yönetim oluştururken bayan arkadaşlarımızdan 11 isme bu yönetim içinde yer verdik. Entelektüel kapasiteyi önemsedik. Şehri tanıyan, siyaseti analiz edebilen anlayışları il yönetimine dahil ettik" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA