Boluspor'a Ziyaretler

Bolu Valisi İbrahim Özçimen ve AK Pati Bolu İl Teşkilatı, Boluspor yönetimini ziyaret etti.

Özçimen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan ile birlikte Boluspor'a giderek kulüp başkanı Savaş Abak ve yöneticileri ziyaret etti.
Boluspor'un başarılı olmasını canı gönülden istediğini belirten Özçimen, Boluspor'un en kısa sürede hak ettiği yere gelmesi gerektiğini söyledi.

Özçimen, Boluspor için ellerinden geleni yapacaklarını anlatarak, kulüp başkanı ve yöneticilerine başarı dileklerinde bulundu.
Vali İbrahim Özçimen'in ziyaretinin ardından AK Parti Bolu İl Teşkilatı Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Abak'a başkanlık görevinde başarılar dileyen AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun, Boluspor'un hak ettiği yere geleceği konusunda inançlı olduklarını kaydetti.

Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ise yapılan ziyaretlerden dolayı memnun olduğunu ifade ederek, Boluspor'un başarısı için herşeyi yaptıklarını dile getirdi.
Kaynak: AA