Vali İpek'ten Taziye Ziyaretleri

Şırnak Valisi Hasan İpek, Şırnaklı olan Mardin Emniyet Müdürü Derviş Kara'nın vefat eden akrabası ile Uludere ilçesindeki bazı taziyelere katıldı.

Vali İpek, beraberinde Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Mardin İl Emniyet Müdürü Derviş Kara, Mardin Jandarma Komutanı Albay Vural Erol, Şırnak Jandarma Komutanı Albay Mustafa Sakaoğlu ve Uludere Kaymakamı Murat Karasu ile Uludere ilçesine bağlı Hilal Beldesi'nde vefat eden Emniyet Müdürü Derviş Kara'nın dayısı Mehmet Paksoy'un taziyesine katıldı.

Vali İpek ve beraberindekiler daha sonra Kara'nın babası Abdi Kara'yı evinde ziyaret etti. Baba Kara, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Evime kadar gelip beni ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz ve gururlandırdınız" dedi.

Vali İpek de Kara'nın yetiştirdiği evlatların ülkeye hizmet ettiğini ve böyle bir babayla tanışmaktan ötürü mutlu olduğunu söyledi.

Ev ziyaretinin ardından Vali İpek ve beraberindekiler, ilçeye bağlı Şenoba Beldesi'ndeki Mehmet Babat'ın taziyesine katıldıktan sonra Uludere Kaymakamlığı ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.
Kaynak: AA