Gurbette Aşk Bir Yastıkta 10. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

TRT 1 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Gurbette Aşk Bir Yastıkta 10. Bölümüyle 28 Ocak Salı akşamı ekranlarda olacak. İşte Gurbette Aşk Bir Yastıkta 10. Bölüm fragmanı ve özeti...

Gurbette Aşk Bir Yastıkta 10. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Gurbette Aşk Bir Yastıkta Dizisi 10. Bölüm özeti:

Thomas Salih'e eskiden Neo Nazilerin bir üyesi olduğunu anlatır ve Türkoğlu ailesinin ve çevresindekilerin daha fazla zarar görmemesi için kimseye bir şey söylemeden bir gece yarısı mahalleden ayrılır.

Bu ayrılık en çok Gerta'yı etkileyecektir. Salih Thomas'ı bulup geri getirmek için uğraşacaktır. Diğer yandan Nina Osman'ın daha önce bahsetmediği bir eski sevgilisi olduğunu öğrenir. Kız bir Almandır.

O kızla görüştüklerini düşünerek kıskançlık yapan Nina kızın kim olduğunu öğrenmek için çaba harcayacaktır. Faruk ve Hayri Asiye için didişirlerken hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır ve Asiye'ye görücü gelir.

Asiye evlenmek istemediği tanımadığı birine verilmek üzeredir. Hayri Faruk'u birlikte hareket etmeleri gerektiği konusunda ikna etmeye çalışacaktır.

Asiye'yi bu durumdan kurtarmaya çalışacak kişi ise her zaman olduğu gibi çarpıcı ve akıl almaz planlar yapan Şafak olacaktır. Naciye Alkan sandığı Mehmet'le buluşacağı için çok heyecanlıdır. Başına geleceklerden habersiz buluşmaya gider.