Kağıthane Belediyesi’nden Otlukbeli’ndeki Öğrenci ve Bayanlara Yardım Eli

Sosyal sorumluluk projeleri ile örnek bir belediyecilik sergileyen Kağıthane Belediyesi tarafından Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde okul öğrencilerine giyim ve kırtasiye yardımının yanı sıra, halk eğitim merkezi kursuna makrame malzemesi yardımında bulundu.

Kağıthane Belediyesi’nden Otlukbeli’ndeki Öğrenci ve Bayanlara Yardım Eli
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç’ın da katıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı.
Kağıthane Belediyesi tarafından yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç ve beraberindeki Kağıthane Belediyesi Kadın Meclisi Başkan Yardımcısı Nuran Sevinç, Sosyal ve Yardım İşleri Müdürü Sadık Şişman ile birlikte Erzincan’a geldi. Vali Abdurrahman Akdemir’i makamında ziyaret eden heyet, AK Parti Erzincan İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Erzincan’a 150 kilometre uzaklıktaki Otlukbeli ilçesine geçti. AK Parti Erzincan İl Başkanlığı kadın kolları üyelerinin de eşlik ettiği heyet burada ilk olarak Otlukbeli Kaymakamı Hüseyin Tekin’i makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Tekin’in eşi Merve Tekin ile birlikte Otlukbeli Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç buradaki kursiyer bayanlarla bir araya geldi. Açılan sergiyi gezen Kılıç kursiyerlere makrame malzemesi yardımında bulundu.

Gün içerisinde devam eden ziyaretlerde Fatma Kılıç ve beraberindekiler Otlukbeli İlkokulu’nu da ziyaret etti. Buradaki öğrencilerle yakından ilgilenen Kılıç, ihtiyaçlı öğrencilere giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı programda konuşan Fatma Kılıç, bahar aylarında ilçeyi ziyaret ettiklerini ve bazı öğrencilerin ihtiyaçlı olduğunu gördüklerini söyledi.

Kaymakam Hüseyin Tekin’in eşi Merve Tekin’in de kendilerinden talepte bulunması üzerine yardım etmeye karar verdiklerini belirten Kılıç, “İstanbul’da bu tür çalışmaları yıl içerisinde yapıyordu. Buradaki çocukları da sevindirelim dedik. Ayakkabısından, montuna kadar çocuklarımızın kıyafetlerini getirdik. Yorulmuştuk ama onların gözlerindeki pırıltılar, tüm yorgunluğumuzu aldı. Bizleri çalıştıran onların gözlerindeki ışıltılar. Halk eğitim merkezindeki bayanlarında kurslarda kullanabileceği, kumaşlar ve makrame malzemesi getirdik” diye konuştu.

Okuldaki dağıtımın ardından kültür merkezine geçen heyet burada ilçedeki bayanlarla bir araya gelerek sohbet etti. Ev ziyaretinin ardından Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın eşi Fatma Kılıç ve beraberindekiler akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA