Ben Onu Çok Sevdim 15.Bölüm Fragmanı Ve Özeti

1960 darbesiyle idam edilen eski Başbakan Adnan Menderes'in yaşamını konu alan Beni Onu Çok Sevdim 15. bölümüyle ekranlara veda ediyor. İşte Ben Onu Çok Sevdim 15.Bölüm (Final) fragmanı ve özeti...

Ben Onu Çok Sevdim 15.Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Ben Onu Çok Sevdim Dizisi 15. Bölüm (Final) özeti:

Yakın tarihin en aciz günü; halkın sevgilisi, Başvekil Adnan Menderes, adım adım idama yürür. Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam edildiğini öğrenen Berin Menderes ve ailesi yıkılır.

Umutlar tükenir, çaresizce beklemektedirler. Artık herkes Adnan Menderes'in hayatından büyük endişe duyar.

Tedavi için deniz hastanesine götürüleceğini düşünen Menderes, İmralı'ya ayak bastığı an Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam edildiğini anlar. Milletin Başvekili Adnan Menderes'in, idama yürürken söylediği son söz 'kimseye dargın değilim' olur.

1960 darbesiyle idam edilen eski Başbakan Adnan Menderes'in yaşamını konu alan “Beni Onu Çok Sevdim”in bu bölümüne, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan'ın idam sahneleri damga vuracak. 14'üncü bölümünü izleyeceğimiz dizide; sorgulamalar ve ilaçlar, Adnan Menderes'i bitkin düşürür.

Rahatsızlığı sebebiyle mahkemeye çıkamayan Menderes'in karardan haberi olmaz. Ethem Menderes, mahkemenin kararı açıklamasıyla nasıl bir oyunun ortasında olduğunu anlar. Ancak, bu gerçeği değiştirmek için çok geçtir.

Ethem, Adnan Menderes ve arkadaşlarının celladı olmuştur. Yüksek Adalet Divanı, Anayasa'yı ihlal suçundan mahkemenin idam kararını onaylar. Bu kararla Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan İmralı'da idam edilir...