Vali Mutlu'dan Dündar Keşaplı'ya Kutlama

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen toplantıda Giresunlu olan İtalya Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dündar Keşaplı ile de bir araya geldi.

Vali Mutlu'dan Dündar Keşaplı'ya Kutlama

Zeytinburnu’nda bulunan federasyon binasında düzenlenen kahvaltılı toplantıya; Vali Mutlu’nun yanı sıra Giresunlu olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Dokumacı, Titanic Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Aygün ile birlikte İtalya'da gelen tecrübeli gazeteci Dündar Keşaplı da katıldı

Vali Mutlu, İtalya spor tarihinde ilk kez yabancı uyruklu bir gazeteci olarak spor yazarları derneğinin yönetim kurulunda yer almasından dolayı Dündar Keşaplı'yı kutladı. Vali Mutlu ve Dündar Keşaplı, kahvaltı sonrasında Giresunspor forması ve “Giresun Gabuğunu Gırdı” yazılı atkıyla poz verdi.

Akdeniz ve Avrupa Birliği Gazeteciler Derneği Başkanlığı ve İtalya Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu Uluslararası İlişkiler Sorumluluğu'nun yanı sıra, TRT Spor ve Lig TV gibi birçok kuruluşun İtalya temsilciliğini yapan Dündar Keşaplı, memleketi Giresun ile ilgili düzenlenen bir etkinlikte yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA