Vali Çakacak, Bilim Sanat Merkezi'ni Ziyaret Etti

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Yusuf Demir Bilim ve Sanat Merkezi ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Merkez Müdürü Derviş Ünsal ve öğrenciler tarafından karşılanan Çakacak, öğrencilerin gerçekleştirdiği projeleri inceledi.
Öğrencilerin gelecekte hedeflerini soran Vali Çakacak, hedeflerine ulaşmaları için sabırla çalışmalarını tavsiye etti.
Çakacak, şunları kaydetti:
"Hedefler ne kadar büyük olursa olsun, ona ulaşmak için son sürat yol alıyorsanız, varacağınız nokta daima normalin ilerisi olur. Bugün hepiniz öğrencisiniz, ancak gelecekte bizim yerimizde olacak, ülkeyi sizler idare edeceksiniz. Bu nedenle kendinizi çok iyi yetiştirmeli, boş vakitlerinizi iyi değerlendirmeli, size katkı sağlayacak faaliyetlerle ilgilenmelisiniz. Kitaplarla arkadaş olun, bol bol kitap okuyun. Kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz, yarın da o kadar verimini alırsınız. Burada çok güzel çalışmalar yaptığınızı gördüm ve bundan mutluluk duydum."
Vali Çakacak, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yaptığı çeşitli yarışmalarda dereceye giren Yusuf Demir Bilim ve Sanat Merkezi adına müdür Derviş Ünsal'a belge verdi.
-Vali Çakacak, ebru sanatı ile resim yaptı
Çakacak, ziyaretinde ebru çalışması da yaptı. Bu sanatı ilk defa yaptığını belirten Vali Çakacak, eline aldığı fırçalarla suyun üzerine resim yaptı. Karışık bir zemin çalışması yapan Vali Çakacak, ebru sanatı hocalarından takdir topladı.
Vali Çakacak'ın yaptığı resmin kuruduktan sonra Bilim Sanat Merkezi tarafından çerçeveletip Vali Çakacak'a hediye edileceği öğrenildi.
Kaynak: AA