Sana Bir Sır Vereceğim 27. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

FOX Tv'de en çok rağbet gören gören dizilerden olan Sana Bir Sır Vereceğim yeni bölümü yine nefes kesecek gibi görünüyor. Sana Bir Sır Vereceğim 27. Bölümüyle 26 Ocak Pazar akşamı FOX TV'de.

Sana Bir Sır Vereceğim 27. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Sana Bir Sır Vereceğim Dizisi 27. Bölüm özeti:

Tilki'nin Tüm Umutları Yıklılır
Aylin'in yaşadığını gören Tilki'nin tüm umutları öğrendiği başka bir gerçekle yıkılır. Aylin depo yangınından öncesine ait hiçbir şeyi hatırlamıyordur. Hayatının aşkı Tilki'yi bile... Tilki, Aylin'e tekrar kavuşabilmek için Deniz'le çalışmayı kabul eder.

Tilki, Büyük Abi'yi Hapisten Çıkarabilecek Mi?
Bu sırada Aylin de geçmişini hatırlamak için çaba sarf etmektedir.. Büyük Abi'yi hapisten çıkarma planına Levent ve Burak da dahil olur. Savaş ise Büyük Abi'ye ulaşmak için kendi yönteminde ısrarcıdır. Savaş'ın planını Meltem'den öğrenen Tilki, onu hapisten kurtarmak için harekete geçer.

Mehmet, Esra İle Karşılaşır
Mehmet, emniyetteki işe kabul edilir. Fakat Mehmet'i, çalışmaya başladığı ilk gün büyük bir tesadüf bekler. Hiç ummadığı bir yerde Esra'yla karşılaşır. Bu karşılaşma hem Esra'nın hem de Mehmet'in hayatında yeni gelişmelere sebep olacaktır.

Sana Bir Sır Vereceğim 26. Bölümde neler yaşanmıştı?

Şavaş Ne Yapacak?
Mehmet geçinmek için yeni bir iş ararken, Burak da aile bütçesine katkıda bulunmak için çalışmaya karar verir. Burak ' ın yeni işi onun için güzel tesadüflerin de kapısını aralar. Levent ile Meltem yeni ve özgür hayatlarına ayak uydururken, Savaş da hala olayların etkisini üzerinden atabilmiş değildir.

Savaş, Duru'nun İntikamını Alacak mı?
Tek istediği hapishanedeki Büyük Abi ' yi öldürüp Duru ' nun intikamını almaktır. Bunun için hayatını tehlikeye atacak bir plan yapar. Tilki yine başını belaya soktuğu sırada karşısına Deniz çıkar. Tilki ile karşılaşmaları tesadüf gibi görünse de Deniz aslında her şeyi önceden tasarlanmıştır. Deniz Aylin ' in ölmediğini iddia eder. Bunu ispat etmeden önce Tilki ' ye tehlikeli bir teklif sunar.