Terdef İşadamları Gecesi’ne Yoğun İlgi

Tercan Dernekler Federasyonu yönetimi tarafından “İşadamları İle Tanışma ve Dayanışma Gecesi” düzenlendi.

Terdef İşadamları Gecesi’ne Yoğun İlgi

Yoğun ilgi ve katılımın olduğu geceye çok sayıda İşadamı, bürokrat, sanatçı ve davetli katıldı.

Düzenlenen gecede Tercanlı sanatçı Hüseyin Turan ve Filiz Kılıç sahne alırken, konuklar da gönüllerince eğlenme imkanı buldu.Geceye katılanlar arasında, Erzincanlı Şişli Belediye Başkanı ve CHP’den İBB Adayı Mustafa Sarıgül, eski Bakanlardan Mehmet Moğultay, eski DİSK Başkanı ve TERDEF Başkan Vekili Rıdvan Budak, eski Milletvekili Mustafa Kul, ERSİAD Başkanı Gülbey Sezgin, EKEV Başkanı Sadık Ağca ve Yönetim Kurulu Üyeleri işadamları Mustafa Kaçmaz, Mehmet Koçyiğit ve İbrahim Güner, Emekli Albay Orhan Ateş, Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Tercan Kaymakamı Osman Güven, Tercan Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Çadırkaya Belde Belediye Başkanı Sait Durgun, Gazeteci Yalçın Bayar, Yerel ve Ulusal gazete temsilcileri, Tercan’a büyük yatırımlar yapan işadamı Mustafa Acar, TERDEF Başkanı Süleyman Güzel ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra çok sayıda İşadamı ve davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan TERDEF Başkanı Süleyman Güzel,“Davetimizi kırmayarak gecemize uzaktan ve yakından katılan işadamlarımıza ve tüm konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi, 19 Mayıs 2013’te kurmuş olduğumuz TERDEF Federasyonumuz önce merkez binasının açılışını yapmış, hemen ardından 1. Olağan Genel Kurulu’nu yapmış ve ardından Kadın Kollarını kurarak bugün de siz değerli İşadamlarımız İle tanışma ve dayanışma gecesini düzenleyerek yakın zamanda kendi binasını almak ve özellikle öğrencilerimize burs konusunda yardımlarını yapmak için aralıksız bir şekilde çalışmalarımıza Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde devam ediyoruz. Yani, az zamanda çok iş yapan TERDEF’in yaptıkları yapacaklarının bir göstergesi olarak da görebilirsiniz. Ayrıca, son zamanlarda birlik ve beraberliğe ne kadar ihtiyacımızın olduğu malumdur. İşte bu noktada TERDEF olarak bunu kısa sürede başarmış olmamız ve çoğu yerlerde bu birliğimizi örnek göstermeleri ise bizlere ayrı bir gururu ve onuru yaşattığı için son derece mutlu olduk. İnşallah bu örnek oluşan birlik ve beraberliğimizi tüm Erzincanlılar olarak da en kısa zamanda tahsis ederiz. Bu vesileyle, tüm Erzincanlı ve Tercanlı hemşehrilerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise, “Ortası dağlık, etrafı bağlık. Rüzgarı sert, Yiğidi mert olan bu salondaki Erzincanlı hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Erzincanlı’nın olduğu yerde Sarıgül olmaz mı? TERDEF’in işadamları gecesinde, bu nezih mekanda nezih hemşehrilerimi görmekten dolayı da çok mutlu oldum. Erzincanlılar’ın her zaman yanında oldum ve olmaya da devam edeceğim. Sizlerin de her zaman yanımda olduğunu biliyorum ve bu siyasi yolumda yine yanımda olacağınıza da inanıyorum. Bu vesileyle gecenizi kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek TERDEF Yönetim Kurulu’nu da özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Konuşmalar sonrasında sahne alan ünlü sanatçı Hüseyin Turan’a yoğun ilgi gösterildi. Turan birbirinden güzel türkülerini söylerken, geceye katılan tüm konuklar da halaylar eşliğinde eğlendi.
Kaynak: İHA