Mhp Susurluk ve İvrindi Adaylarını Tanıttı

Balıkesir MHP'de adaylar tanıtıldı.

Mhp Susurluk ve İvrindi Adaylarını Tanıttı
Susurluk ve İvrindi ilçe belediye başkan adaylarının tanıtımında Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, başkan adaylarını müstakbel belediye başkanları olarak tanıttı

MHP’li Belediye Başkanı İsmail Ok, dün parti binasında Susurluk ve İvrindi Belediye Başkan adaylarını tanıttı. MHP'nin Susurluk Belediye Başkan adayı Nurettin Güney, İvrindi Belediye Başkanı adayı ise Aşık Günhan oldu. Belediye Başkanı İsmail Ok’un da katıldığı, adayların kamuoyuna tanıtıldığı toplantıda MHP İl Başkanı Bayram Çılgın, "Ayakkabı kutularından dolarların fırlamadığı, bakan çocuklarının hırsız olmadığı, komşu Müslüman ülkelerin iç işlerine karışılmadığı, kendi aç açıkta insanlarını düşünen bir Türkiye Cumhuriyeti yönetiminin beklendiği bu günlerde MHP olarak doğru dürüst ahlaklı olmayı benimsemiş, önümüzdeki seçimlerde belediye başkan adayı olacak arkadaşlarımızı tanıtmak için buradayız" dedi.

Susurluk Belediye Başkan adayı olan Emekli Binbaşı Nurettin Güney, İsmail Ok’un yaptığı hizmetlerden ve Susurluk halkının gördüğü sevgiden dolayı MHP’den aday olmayı istediğini açıklarken, İvrindi’den aday olan Aşık Günhan ise, yıllarca MHP ilçe sekreterliği ve belediye meclis üyeliği yaptığını ifade ederek, adaylık için zamanın geldiğini söyledi.

Belediye Başkanı İsmail Ok ise, “İki güzide ilçemiz Susurluk ve İvrindi’nin ipi göğüsleyeceğine olan inancımız tam. Bende Balıkesir belediye başkanı olarak teşkilatlarımızla beraber arkalarındayız. Sadece bu iki ilçemiz için değil, bütün adaylarımız için elimizden ne geliyorsa maddi ve manevi yardımcı olmaya hazırım. Bu kardeşlerimiz belediye başkan adayı değil, müstakbel belediye başkanlarımızdır” dedi.

Kaynak: İHA