Adana'da 3 TIR durduruldu

Adana Gaziantep Otoyolu'nun Ceyhan Gişeleri yakınında 3 TIR jandarma tarafından durdurularak içinde kaçak silahlar olduğu ihbarı üzerine aranmaya başladı.

Adana'da 3 TIR durduruldu
Adana-Gaziantep yolunda 3 TIR jandarma tarafından arandı. TIR'lar, içinde kaçak silah olduğu ihbarı üzerine arandı. 3 TIR şoförü gözaltına alınırken araçlara da daha detaylı arama için el konuldu.

Bir ihbarı değerlendiren jandarma Ceyhan ilçesi otoyol gieşlerinde içinde kaçak silah olduğu iddiasıyla 3 TIR'ı durdurdu. 500 jandarma personeli operasyona katıldı.

TMK'nın 10. maddesinden yetkili Cumhuriyet savcısının talimatıyla TIR'larda arama yapılıyor. Jandarma yoğun güvenlik önlemi alındı. 3 TIR şoförü de gözaltına alındı.

Benzer olaylar 7 Kasım'da yine Adana'da yaşanmıştı. Polis tarafından içinde mühimmat olduğu iddiasıyla bir TIR durdurulmuştu. İçinde roket başlıkları ele geçirilmişti. Yine iki hafta önce de içinde mühimmat olduğu iddiasıyla polis tarafından durdurulmuştu. Ancak bu kez operasyonu yapan jandarma... 3 TIR jandarma tarafından durduruldu.