Medcezir 18. Bölümde Orkun asıl kötü adama dönüşüyor

Medcezir'de Orkun’un hayatında yeni bir dönem başlıyor! Bakalım Medcezir kahramanlarını bu durum nasıl etkileyecek ?

Medcezir 18. Bölümde Orkun asıl kötü adama dönüşüyor
Medcezir'in bu hafta yayınlanacak 18. bölümünde gözler Orkun'un üzerinde olacak. Orkun'un Yaman'la yaşadığı yüzleşme, arkadaşları ve ailesinin gözünde itibarını kaybetmesine yol açarken hayatında uzun süre devam edecek bir depremi de başlatacak.

Yaman ile Orkun arasındaki krizin beklenmedik sonu Orkun'un hayatında bir dönüm noktası olacak. İkisi de Mira'ya aşık olan Orkun ve Yaman arasındaki gerginliği ezeli bir düşmanlığa dönüştürecek sürpriz olay, Medcezir'in 17 Ocak Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Metin Akdülger: “Orkun ayakları daha yere basan bir adam olmaya başlıyor”.

Yaman'ın karşısında artık eskisinden çok daha tehlikeli ve güçlü bir düşman olarak çıkacak Orkun karakterini başarıyla canlandıran genç oyuncu Metin Akdülger rolü hakkında şöyle konuşuyor: “Orkun, kendi halinde her şeyin dört dörtlük olduğu bir hayat yaşarken, Yaman'ın birden hayatına girmesiyle sahip olduğu şeyleri ne kadar kolay bir şekilde kaybedebileceğini acı bir şekilde anladı. Yaşadığı şeyler hayatını değiştirmeye ve şekillendirmeye başladı. Ama özellikle bu bölümde fark edileceği gibi artık Orkun daha farklı bir dünyaya adım atıyor... İç ritmi, hayatındaki sorumlulukla ve güçle ters orantılı olarak değişmeye başlıyor, ayakları daha yere basan bir adam olmaya başlıyor”.