İzmir'de Sürpriz Gelişme. Chp'li Öz Aday Gösterilmeyince Bağımsız Aday Olmak İçin Görüşmelere Başladı

Bugün toplanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi'nde alınan kararların yansıması İzmir'e bağlı Torbalı ilçesinde de devam ediyor.

Geçen dönem mevcut Belediye Başkanı İsmail Uygur'un aday olması için adaylıktan çekilen ve bu yıl tekrar aday adayı olan İbrahim Öz'ün adaylığına kesin gözüyle bakılırken, Mevcut Belediye Başkanı İsmail Uygur'a yakınlığı ile tanınan Ufuk Yörük parti PM toplantısının hemen ardından adaylığı açıklandı. Alınan bu karar sonrasında kendi kurmayları ile biraraya gelen İbrahim Öz, bir toplantı yaparak Bağımsız aday olma konusunda fikirler aldığı öğrenildi.
Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Öz, "Dayatmalı bu kararı ben ve ekibimin kabul etmesi oldukça güçtür. Yarın sabah tekrar ekibim ile birlikte bir araya gelerek bu konuda neler yapacağımızı konuşup karar alacağız. Şuan Torbalı ilçesinde Bağımsız adayım diyemiyorum ama yarınki toplantının ardından bu konu ile ilgili olarak net kararımı vereceğim" dedi.

Öte yandan İbrahim Öz'ün Bağımsız Aday olup olmayacağı ilçede daha şimdiden merak konusu oldu.
Kaynak: İHA