Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Topçu Güven Tazeledi

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 4 başkan adayının yarıştığı 24’ncü Olağan Genel Kurul Toplantısında Hasan Topçu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Topçu Güven Tazeledi

Heyecanlı anların da yaşandığı Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın seçimli genel kurulun Divan Başkanlığı’nı BESOB Başkanı Arif Tak yaptı. Siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıdaki esnaf odasının temsilcilerinin de katıldığı genel kurulun açılışında konuşan Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, “Görev süremiz boyunca ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, sizlerin çalışma hayatınızı kolaylaştıracak birçok çalışmaya imza attı. Bizler, siz mağdur olmayın diye çalışıyor, sizlerin haklarını her ortamda savunuyoruz” dedi.

Bin 100’e yakın üyenin katılım sağladığı Genel Kurul’da yapılan konuşmalar ile faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından geçilen seçimde, 1046 üye oy kullanırken, geçerli 1036 oyun 518’ini alan Hasan Topçu yeniden Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına seçildi. Seçimlerde diğer başkan adayları Rıdvan Tekin 447, Rafet Tunger 36 ve Tuncay Seçkin 35 oy aldılar.

Seçim sonrası konuşan Başkan Topçu, “Bu göreve layık olmak için gece gündüz çalıştım ve sizler de bugün bana başkanlık için destek verdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Bundan sonra da sizler için gece demeden gündüz demeden çalışacağım” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU
Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 2014-2017 hizmet dönemi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu Asil
Hasan Topçu,Turgay Kıvılcım, Ali Akça, İsmail Korku, Zekeriya Sönmez, Muharrem Yılmaz, Şerif Bahar, Hüseyin Türe ve Vahit Uysal.

Yönetim Kurulu Yedek:
İsmail Mantar, Cemil Bayram, Ömer Karaca, Tuncay Yaman, Yusuf Erdinç, Recep Karkın, Süleyman Durak, Nihat Yılmaz ve Erdoğan Turan
Kaynak: İHA