Mhp İl Başkanı Taşcı'dan Akören ve Güneysınır'a Ziyaret

MHP Konya İl Başkanı Tarık Taşcı, ilçe ziyaretleri kapsamında, İl Sekreteri Semih Akgül ve başkan yardımcılarıyla Akören ile Güneysınır'ı ziyaret etti.

Taşcı, MHP Akören İlçe Teşkilatı ziyaretinde yaptığı konuşmada, adayları kesinleşen ilçelere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduklarını söyledi.

Akören'de Ekrem Tulukçu'nun adaylığını açıkladıklarını ifade eden Taşcı, partilerinin geçen dönem birçok ilçede olduğu gibi Akören'de de çok az bir farkla seçimi kaybettiğini ifade etti.

Tulukçu'nun idarecilik tecrübesinin bulunduğunu dile getiren Taşcı, "30 Mart seçimlerinde daha azimli, dikkatli çalışarak, Akören Belediyesi'ni alacağımızdan şüphemiz yoktur. Adayımız liyakatli bir arkadaşımızdır. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Başkan Adayı Ekrem Tulukçu ise Derbent İlçe Nüfus Müdürlüğünden istifa ederek bu göreve talip olduğunu belirtti.

Tulukçu, "Belediye başkanı olursam 'halka hizmet hakka hizmet' düsturuyla hareket edeceğim. İl başkanımız ve yöneticilerimizin bu ziyareti, çalışma azmimizi artıracaktır. Bize verdikleri moral desteğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Güneysınır'da İlçe Başkanı Yüksel Koyun, Belediye Başkan Adayı Tahir Bildirici ve partililerce karşılanan MHP heyeti, burada da seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.


Kaynak: AA