Medcezir'de Yaman ve Mira İçin Zor Zamanlar

Medcezir 17. bölümde Mira Ve Yaman için uçurumun gittikçe büyüdüğünü görüyoruz. Medcezir hayranları nefeslerini tuttu ve gelecek bölümü beklemeye başladı.

Medcezir'de Yaman ve Mira İçin Zor Zamanlar
Bir yanda geçmişi, bir yanda yeni hayatı arasında kalan Yaman, babasının hayatta olduğunu öğrenecek. Yaman'la yaşadığı tatsız olayları unutamayan Mira çektiği aşk acısı ve suçluluk duygusu ile yaşananları düzeltme yolları arayacak.

Su Altında Gözyaşı
Dizinin bu haftaki bölümünde, yaşadığı acıdan biraz olsun uzaklaşmak isteyen Mira'nın havuz sahneleri çok konuşulacak. Ne yapsa içindeki acıyı atamayan Mira'nın su dolu havuzun zeminininde gözyaşı dökmesi izleyenleri derinden etkileyecek.

Serenay Sarıkaya'nın işine olan saygısı
Serenay Sarıkaya duygusu oldukça yüksek olan bu zorlu sahnelere bir sporcu disipliniyle hazırlandı. Öncesinde nefes egzersizleri ve kondisyon çalışarak sahneye hazırlanan oyuncu, su altında uzun süre kalarak sınırlarını zorladı. İki adet özel su altı kamerasıyla çekilen zorlu sahneler kısa zamanda başarıyla tamamlandı.

Mira Yaman'la konuşmak için bir şans istiyor
Medcezir'in 10 Ocak Cuma günü ekrana gelecek bölümünde; zaman geçtikçe aralarındaki uçurumun büyüdüğünü fark eden Mira, Yaman'la konuşmak için eline geçen ilk şansı değerlendirir. Ancak kırgınlığı, Yaman'a zırhlarını yeniden giydirmiştir. Mira'nın sesi önündeki duvarları aşıp, Yaman'a kadar ulaşmaz. Mira, çaresizce Ender'den yardım ister. Ender masum bir oyunla gençleri buluşturur.