Erkan Tan'dan Bülent Ersoy çıkışı

Beyaz TV sunucusu Erkan Tan'dan türban takarak program sunan Bülent Ersoy'a tepki geldi. Tan, "Ellerinde iki metre tırnak, iki buçuk ton makyaj… Ne yapıyorsun. Yeter be kardeşim" diyerek isyan etti.

Erkan Tan'dan Bülent Ersoy çıkışı
Bülent Ersoy, dün akşam Show Tv ekranlarında yayınlanan Bülent Ersoy Show'a türban takarak çıktı. Mevlid Kandili nedeniyle türban takan Ersoy, semazenlerin eşliğinde ilahiler söyledi. Ersoy'un türban takması sosyal medyada da geniş yankı bulurken Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Fatma Korkutata'ın yönetmenliğini yaptığı Erkan Tan Vakti programının sunucusu Erkan Tan'dan ise Bülent Ersoy'a çok sert tepki geldi.

'EKRANA ÇIKMASAN DAHA İYİYDİ'
Sabah saatlerinde yayınlanan programında Beyaz Gazete'nin manşetlerini okuyan Tan, Bülent Ersoy'un türban takarak program sunduğunu öğrenince sinir küpüne döndü.

Bülent Ersoy'a 'Ya Bülent Ersoy yapma be artık! Yapma. Dökülüyor ya akıyor be kardeşim. Kafana türban takıyorsun falan… Ellerinde iki metre tırnak, iki buçuk ton makyaj… Ne yapıyorsun. Yeter be kardeşim.' diyerek seslenen Tan, 'Kandil gecesi ekrana çıkmasaydın daha iyiydi.' ifadesini kullandı.

'BU NE YAAA!'
'Bülent Ersoy sen Allah'a ve onun dinine hizmet mi etmek istiyorsun?' diye soran Tan, 'Kandil Gecesi program yapmasaydın iyiydi. Bu ne ya!' diyerek isyan etti. Bülent Ersoy sosyal medyada da şov amaçlı türban taktığı iddiasıyla eleştiri konusu olmuştu.