Ak Parti Aksaray İl Danışma Kurulu Toplantısı’nı Yaptı

AK Parti Aksaray 38. İl Danışma Meclisi toplantısı ile AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı’nın proje tanıtım toplantısı yapıldı.


Atatürk Kültür Merkezi’ndeki toplantıya, AK Parti Aksaray Milletvekili Ruhi Açıkgöz, AK Parti Aksaray İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, Aksaray Belediye Başkan Adayı Haluk Şahin Yazgı, göreve yeni başlayan Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, ilçe ve belde belediye başkanları ile başkan aday adayları, sivil toplum örgüt temsilcileri, AK Parti teşkilat üyeleri ve Aksaraylı vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı, hizmetlerin birlik ve beraberlik içerinde süreceğini ifade etti.

Yıldırıcı, “Bizim için her seçim çok önemlidir. Türkiye’nin geleceği için, aydınlık yarınlar için, Aksaray’ımız için bu seçime daha fazla çaba, daha fazla gayret göstermeliyiz. AK parti olarak Aksaray’da çıtayı çok yükselttik. Son belediye seçiminde Ak Parti, Türkiye genelinde %38.8 alırken Aksaray’da %58’lik gibi bir oy oranı aldık. Yine milletvekilliği seçiminde, ülke genelinde %50 oranına karşılık Aksaray da %66 oranında oy aldık. Dolayısıyla şunu söylemek istiyorum; AK Parti Aksaray da her zaman Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir oy aldı. Bu milletimizin bize güvendiğinin bir göstergesidir. Biz birlik ve beraberlik içinde çalışmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Buradan Belediye Başkanı Nevzat Palta’ya teşekkür ederim. 10 yıl boyunca yeraltı ve yerüstünde çok kıymetli eserlere imza atmıştır. Hizmetlerin içinde Somuncu Baba Projesi var ki, Aksaray’a mührünü vurmuştur” dedi.

Ülke gündemini değerlendiren Milletvekili Ruhi Açıkgöz ise, 17 Aralık operasyonunun Türkiye hedef alan bir operasyon olduğunu söyledi.

Açıkgöz, “Ülke üzerinde oynanan kirli oyunları bozmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İnsanlarımız kandırmak artık eskisi gibi kolay değil. Milletimiz kirli oyunun farkında ve bize güvenmeye devam ediyor” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Adayı Yazgı da, projelerini hazırlarken maddi ve manevi olmak üzere iki ana unsur üzerinde durduğunu kaydetti.

Yazgı, “Maddi unsur olarak; karşılıklı görüş alışverişi, fikir jimnastiği ve ortak akıl üzerinde projemizi şekillendirdik. Manevi unsur olarak ise bizleri biz yapan, o manevi değerlerimizin ruhumuzla aksetmesini proje olarak yansıttık” dedi.

Kaynak: İHA