Sahilleraltı Yolu Vatandaşı Memnun Etti

İzmir'in Dikili ilçesinde yapımı biten ve açılışı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından yapılan Sahilleraltı yolu vatandaşı memnun etti.

Sahilleraltı Yolu Vatandaşı Memnun Etti
Eskiden çamur içinde olan yolda gitmekte zorlandıklarını belirten vatandaşlar "Bu hizmeti getirenlerden Allah bin kere razı olsun" dedi.

Dikili'de bulunan 14 kilometrelik sahilleraltı yolu yaklaşık 25 bin adet yerleşim merkezine 30 yıldır hizmet ediyor. 30 yıldan bu yana yolda oluşan çukurlar nedeniyle ulaşımda güçlük çektiklerini belirten vatandaşlar tarafından şikayet konusu olan Sahilleraltı yolu Dikili Kaymakamlığı tarafından projelendirdi. Yapımı yaklaşık 4 milyon liraya mal olan yol vatandaşların yüzünü güldürdü. Artık ulaşımda sıkıntı çekmediklerini belirten vatandaşlar "Ulaştırma bakanımı Binali Yıldırım dedi ki 'Ben bu yolu yapacağım' ben kendisine teşekkür ediyorum. sözünü yerine getirdi." sözleriyle yolun yapından çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Dikili Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, "15 Mayıs 2011 tarihinde Sayın bakanımızın Dikili ziyaretleri sırasında yıllardır kangrene dönüşmüş yolun yapılması için dikili halkı adına talepte bulunduğunu ve işte şimdi Yazlık ve turizm siteleri ile dikkat çeken Salihler Altında güvenli ve konforlu yol ağı ile ulaşımı sağlayacak 14 kilometre uzunluğunda 8 metre genişliğinde yapılan parke yolun tamamladık.Bunun için Halkımız adına, Hükümetimize ve Karayolları Genel Müdürlüğüne, Köylere Hizmet götürme Birliği Çalışanlara emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA