Kızıltepe'de Minik Öğrenciler Ders Başı Yaptı

MARDİN - Kızıltepe'de minik öğrencilerin derse başlamasıyla Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş öğrencileri Süleyman Demirel İlköğretim okulunda ziyaret etti.

Kaymakam Ermiş ile beraber, ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Bahçıvancı, İlçe jandarma Komutanı Mustafa Çobanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen eşlik etti.

Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş 2013-2014 eğitim-öğretim döneminde, anaokulu ve ilkokul 1. sınıfa ilk adımını atacak öğrencilerin oryantasyon eğitimi sebebiyle bugün okula başladığını ifade etti.

Ermiş, şunları kaydetti:

"Son kaç yıldır okullarda kaynaştırma eğitimi yapılıyor. Yeni başlayan çocuklarımız için eğitim bir hafta öncesinde başlıyor. Bugün Kızıltepe'de Süleyman Demirel İlköğretim okulunu ziyaret ettik. 6 derslikte 1. sınıf var ve anasınıfları da başladı.

Bu ün öğrenci ve öğrenci velilerimizi ziyaret ettik hem okulumuzun ihtiyaçlarına baktık. Tüm ülkemiz için inşallah 2013-2014 eğitim öğretim yılı hayırlı olur. Başarılı bir eğitim dönemi geçiririz. Öğretmenlerimize idarecilerimize burada hizmet yapan hizmetlilerimize başarılar diliyorum. Öğrenci ve öğrenci velilerimize de güzel bir eğitim ve öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: AA