Türkali Köyünde Yaz Konseri

Zonguldak Merkeze bağlı Türkali Köyü Sahil Plajında, Çetin Coşkun’un organizasyonu ile yaz konseri düzenlendi.

Türkali Köyünde Yaz Konseri
Türkali Köyü Sahil Plajında yapılan konsere sanatçı olarak, Birsen Sömek, Türkan Can, Gül Emre Sonay ve Paşa Sökmez katıldı.

İlk olarak sahne alan Birsen Sömek konsere gelen vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Sanatçı Sömek vatandaşlarla oynayarak göbek attı. Ardından Gül Emre Sonay sahne aldı. Sonay şarkılarını okuyarak konsere gelen izleyicilerden alkış aldı. Daha sonra sahne alan Türkan Can şarkılarını seslendirirken izleyicilerin arasına giderek onlarla beraber şarkılarını okumaya çalıştı. Konsere gelen vatandaşlarla oyun havası eşliğinde oynadı. Son olarak sanatçı Paşa Sökmez sahne alırken ardından da Devrek Yağmur ekibi solisti Engin Yağmur vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Geceye sanatçı olarak katılan Sanatçı Birsen Sömek şunları söyledi;
“Türkali benim bildiğim güzel yerler burada ilk defa sahne alıyorum. Bu da benim için çok güzel bir duygudur. Müzik piyasasına popla başlamıştım ama Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği de söylüyorum. Ben büyük Sanatçı Bülent Ersoy’a vokalistlik yaptım. Murat Kuş, Çılgın Sedat ile birlikte çalıştım. Çalıştığım bir çok sanatçı var ama uzun süreli olanları bunlar.” Konsere katılan diğer sanatçı Türkan Can ise duygularını şöyle dile getirdi:
Ben Karadeniz halkını seviyorum. Diyecek bir şey bulamıyorum. Karadeniz insanlarıyla her şey çok güzel." Program yaklaşık 4 saat sürdü.
Kaynak: İHA