Zabıtadan Başkan Tütüncü’ye Ziyaret

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 187’nci yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, Antalya Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanı ve 5 ilçe belediye zabıta yetkilisinden oluşan heyet, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti.

Zabıtadan Başkan Tütüncü’ye Ziyaret
Antalya Büyükşehir ve 5 ilçe belediyesinin zabıta yetkililerinden oluşan heyet, Zabıta Teşkilatı’nın 187’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında, Başkan Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret ederek, çiçek takdim etti.

Başkan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Haluk Öncel, Kepez Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Mehmet Öztürk, Konyaaltı Belediyesi Zabıta Müdürü Arif Küçük, Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Vedat Türkel, Döşemealtı Belediyesi Zabıta Müdürü Bahtiyar Sidel ve Aksu Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Nevzat Arıcı’dan oluşan heyeti başkanlık makamında ağırladı.

Heyetin, zabıta teşkilatına gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı çiçek takdim ederek teşekkür ettiği Başkan Tütüncü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, zabıtanın, belediyelerin en önemli görevlerinden birini yaptığını söyledi.

Başkan Tütüncü, zabıta biriminin, gıda güvenliğini sağlaması, gürültü kirliliğini önlemesi, pazar, çarşı, alış-veriş yerlerini denetlemesi ve intizamı sağlaması açısından çok önemli bir hizmet yaptığını vurgulayarak, “En önemli kamu hizmeti alanı zabıtanın alanıdır. Zor bir görevi ifa ediyorsunuz. İnsanlara ve topluma çeki düzen vermek, kamuya düzen vermek çok büyük sorumluluk ve büyük fedakarlık ister. Sizlere bu çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA