Ak Parti Samsun Milletvekili Demir'in Köy Ziyaretleri

SAMSUN - AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Atakum ilçesindeki Yeşiltepe, Özören ve Karakavuk köylerini ziyaret etti.

Demir, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kaptanoğlu ve teşkilat üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde, köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara hükümet çalışmaları hakkında bilgi veren Demir, geçmişte ülkede yaşananların bir daha yaşanmaması, vatandaşların özgür bir şekilde kanunlar çerçevesinde huzurlu bir yaşam sürmesi için çaba harcandığını ifade etti.

Halen bazı kesimlerce geçmişte oynanan oyunların ısıtılarak gündeme getirilmeye çalışıldığını, bunlardan ise prim elde edilmek için çaba gösterildiğini savunan Demir, "Halkımız gerçekleri biliyor, oynanan oyunların farkında. Ülkemizde insan haklarının, demokrasinin, huzurun, yaşam kalitesinin artması, kimsenin kimsenin yaşam hakkına müdahale etmemesi, refah kavramının her birey için olgunlaşması için büyük çabalar harcandı. Kimsenin başkalaştırılmaması, senden, benden kavramının ortadan kalkması için mücadele verildi.

Bu oyunların bozulması, ülkemizde bir daha yaşanmaması için verilen çabalar başarı sağladı ama halen birileri duruyor, Türkiye'nin reddettiği kavramları karşımıza çıkarmaya çalışıyor" dedi.

Kıraathane ziyaretleri de gerçekleştiren Demir, Yalı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi, sohbet etti. Demir, Yeşiltepe köyünde ilköğretim okulunda kamp yapan ve sosyal proje kapsamında okul bakımını gerçekleştiren öğrencileri ziyaret etti, onlara başarı diledi.

Kaynak: AA