Ak Parti'li Demir: 'huzurumuzu Kimse Bozamaz'

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, artık eski Türkiye'nin olmadığını, huzuru, düzeni bozma girişimlerinin prim yapmadığını belirterek, "Halkımızın, iktidarımızın verdiği mücadele sevgi, barış, huzur, istikrar, ekonomik olarak güçlü bir Türkiye gibi temel unsurlardır" dedi.

Ak Parti'li Demir: 'huzurumuzu Kimse Bozamaz'
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Atakum ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi. AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kaptanoğlu ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği milletvekili Mustafa Demir, Yeşiltepe, Özören ve Karakavuk köylerini ziyaret etti. Köy muhtarı ve vatandaşlarla toplantı yapan Demir, sorunları yerinde dinledi, görüş ve önerileri aldı. Vatandaş sohbetlerinde hükümet çalışmaları hakkında bilgi veren Demir, Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmelere değindi. Geçmişte ülkede yaşananların bir daha yaşanmaması, vatandaşların özgür bir şekilde kanunlar çerçevesinde huzurlu bir yaşam sürmesi için çaba harcandığını ifade eden milletvekili Demir, halen bazı kesimlerce geçmişte oynan oyunların ısıtılarak gündeme getirilmeye çalışıldığını, bunlardan ise prim elde edilmek için çaba gösterildiğini kaydetti.

"Halkımız gerçekleri biliyor, oynanan oyunların farkında' diyen Demir, "Ülkemizde insan haklarının, demokrasinin, huzurun, yaşam kalitesinin artması, kimsenin kimsenin yaşam hakkına müdahale etmemesi, refah kavramının her birey için olgunlaşması için büyük çabalar harcandı. Kimsenin başkalaştırılmaması senden, benden kavramının ortadan kalkması için mücadele verildi.

Bu oyunların bozulması, ülkemizde bir daha yaşanmaması için verilen çabalar başarı sağladı. Ama halen birileri duruyor, Türkiye'nin ret ettiği kavramları karşımıza çıkarmaya çalışıyor. Bir kez daha oturulup düşünülmesi gerekli. Amaç ne; ne biz, ne halkamız bunlara prim vermez. Hepimiz sağduyuluyuz, birlik ve beraberliğimizin bütünlüğünden yanayız" diye konuştu.

Büyük hedefler ortaya koyan Türkiye'nin, hedefinden uzaklaştırılması, geriletilmesi, istikrarsızlığın hakim olması uğraşlarının karşısında sağlam bir iradenin olduğunu dile getiren Demir, "Biz halkımızdan yanayız. Her bireyimiz bizim için önemli. Her bir vatandaşımızın hakkını, hukukunu korumak vazifemiz. Türkiye'de geçmişte yaşanan acıların yaşanmasını isteyenler unutmamalı, her kötü amaç, niyet, başarı sağlayamaz. Sorunlarını çözen, rafa kaldıran bir ülkede tozlu raflardan indirilmek istenenler itibar görmüyor. Ülkemizin gündemi başka. Halkımızın, iktidarımızın verdiği mücadele sevgi, barış, huzur, istikrar, ekonomik olarak güçlü bir Türkiye gibi temel unsurlardır. Dünya lideri bir ülke olma yolunda atılan adımların devamıdır. Özverili bir şekilde topyekün, halkımızla el ele vererek bu süreç devam edecektir" şeklinde konuştu.

Kıraathane ziyaretleri de gerçekleştiren Demir, Yalı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Yeşiltepe Köyünde ilköğretim okulunda kamp yapan ve sosyal proje kapsamında okul bakımını gerçekleştiren öğrencileri ziyaret ederek başarılar diledi.
Kaynak: İHA